Så går det till

Tillsammans med klasspengar.se tjänar ni tryggt och enkelt pengar till era gemensamma mål. Era kunder köper smakrika och prisvärda kryddor av hög kvalitet och stödjer samtidigt din förening eller skolklass.

1. Välj er kontaktperson

Välj en person över 18 år som blir länken mellan oss och gruppen. Det är den personen som ansvarar för gruppens beställning och en adress för leverans. Den utvalda får en kontaktperson hos oss som hjälper er genom försäljningsperioden.

2. Registrera försäljning

Kontaktpersonen registrerar försäljning genom vår hemsida, per mail eller telefon. Därefter tar vi kontakt och hjälper er att boka in en önskad försäljningsperiod.

3. Sälj och ta beställningar

Innan försäljning börjar förser kontaktpersonen säljarna med ett startpaket var. Säljarna börjar då ta upp beställningar från grannar, vänner, släkt och på föräldrars arbetsplatser. När försäljningsperioden är slut lägger kontaktpersonen in hela gruppens beställning som då packas till varje enskild säljare, allt för att göra det enkelt.

4. Leverans

Leveransen skickas inom 3-5 arbetsdagar till den adress som kontaktpersonen angett. Säljarna levererar till slutkunderna och tar betalt för att sedan betala oss och behålla sin välförtjänta del.

 

 

Så här mycket kan ni tjäna: 22.500 kr

Boxar per deltagare: 20

Antal deltagare: 25

 
Vi tjänade 25.500

Turnering i Prag

“Vi hade som mål att ta oss till en stor turnering i Prag och genom att sälja Smaklökens kryddor lyckades vi finansiera stora delar av resan som dessutom resulterade till en turneringsseger. Kryddboxarna var både omtyckta och lättsålda och vi kommer definitivt rekomendera andra lag att också sälja”. –Munkfors U13

Vi tjänade 20.250

Snabb leverans, nöjda kunder och framförallt är vi nöjda

“Vi valde att sälja Smaklökens kryddor då vi behöver pengar till våra bussresor, cup mm. Vi har testat att sälja olika produkter genom åren men inget har gått så lätt som Smaklökens kryddor. Snabb leverans, nöjda kunder och framförallt är vi nöjda. Tack för ett bra samarbete!” –GK Damlag.

Vi tjänade 19.665

19 paket per försäljare

"Vi sålde Smaklökens kryddor och hade ett snitt på 19 paket per försäljare. Försäljningen av kryddorna blev uppskattat vilket resulterade till ett gott tillskott i vår lagkassa. Tack för bra service och fint samarbete" - Edsvalla/Nor P06/07