• Klasspengar Jonas Per Ebba Holt

  Om oss

  Klasspengar är en del av Smaklöken – en verksamhet som grundades 2001 av familjen Holt. Vår värld av smaksensationer kommer från vår alldeles egna kryddfabrik som ligger i hjärtat av Värmland. Det är hit handplockade råvaror kommer för att komponeras i olika blandningar enligt konstens alla regler.

 • Klasspengar Milian Holt

  Klasspengars historia

  Vår familj har alltid varit delaktiga i föreningslivet på olika sätt och Jonas är den som varit mest engagerad genom åren. Det engagemanget fick en ytterligare ny dimension då Jonas barn började med sportaktiviteter: ”När vi skulle samla in pengar till en cup så hade vi svårt att hitta bra alternativ. Det var då jag fick idén att de borde sälja kryddor från vår fabrik – nåt som de flesta använder dagligen och som är roligt att köpa till vänner och bekanta.” Det blev starten till Klasspengar.

 • Klasspengar Produkter Kryddor

  Våra produkter

  Klasspengar erbjuder smakrika och högkvalitativa produkter som är elegant paketerade. Vårt mål är att hjälpa skolklasser, lag och föreningar att uppnå sina mål genom att sälja bra produkter. För oss handlar alla kontakter om ett bra samarbete som ska kännas tryggt, enkelt och roligt.

Logga in

Glömt ditt lösenord? Klicka här