Referenser

Det är många klasser, lag och föreningar som upplevt fördelarna med att sälja kryddor, bli en av dom ni också! Ni tjänar alltid 45 kr per såld kryddbox!

Klasspengar Tjäna Pengar Hvetlanda Gymnastik

"För pengarna vi har tjänat kan vi byta ut redskap och köpa in nytt till föreningen."

Vi i Hvetlanda Gymnastik är mycket nöjda med samarbetet med Klasspengar. Ett stort utbud med spännande kryddor som varit lätta för gymnasterna att sälja. Vi har sålt både via webshopen som varit perfekt i dessa tider och med kataloger som vi lämnat till arbetsplatser. För pengarna vi har tjänat kan vi byta ut redskap och köpa in nytt till föreningen. Vi ser fram emot att sälja dessa goda kryddor igen!

Hvetlanda Gymnastik Tjänade: 47.565 kr
Klasspengar Tjäna Pengar Ronnums Skola Åk4k

"Vårt mål är att göra en resa innan klassen splittras inför högstadiet."

Vi har sålt produkter för att spara pengar så vi kan göra en resa tillsammans innan klassen splittras inför högstadiet. Vi har haft nöjda kunder som blivit glatt överraskade av kryddornas snygga förpackningar, utförande och storlek. Detta gjorde produkterna lättsålda och efterfrågades även när försäljningsperioden var över. Ett plus var även att kunder kunde beställa via webshopen.

Ronnums skola åk. 4 Tjänade: 18.945 kr
Klasspengar Tjäna Pengar Rödsle Bk F05

"Lättsålda produkter som många köpare redan hade positiva erfarenheter av"

Med stöd av Klasspengar startade försäljningen snabbt och genomfördes på ett enkelt och effektivt sätt genom både kataloger och webshop. Lättsålda produkter som många köpare redan hade positiva erfarenheter av. Säsongen 2021 är den sista för oss och målet med insamlingen var Gothia Cup. På grund av pandemin får vi hitta en annan avslutning för detta fantastiska lag!

Rödsle Bk F05 Tjänade: 17.100 kr
Klasspengar Tjäna Pengar Lions U9 Strömstad

"Lätta att ha att göra med, bra säljmaterial och snabb leverans! Helt Kanon!"

Vi är så nöjda med försäljningen av kryddor genom Klasspengar. Produkterna är användbara, bra och riktigt fina! Efterfrågan på kryddor var stor så försäljningen gick riktigt lätt. Möjligheten att kunna dela sin webshop på sociala medier underlättade verkligen för oss föräldrar, speciellt under 2020 då kacka dörr inte var att föredra! Lätta att ha att göra med, bra säljmaterial och snabb leverans! Helt Kanon! Nu ser vi framemot att laget kan göra något tillsammans för pengarna.

Lions U9 Strömstad Tjänade: 16.155 kr
Klasspengar Tjäna Pengar Åsebro Div4 Flickor

"Snygga, lättsålda och användbara kryddor som passar alla"

Vi ville tjäna lite extra pengar för att hitta på något roligt med laget. När vi fann Klasspengar så var det klart! Detta ska vi sälja! Snygga, lättsålda och användbara kryddor som passar alla samt snabb leverans! Med hjälp av webshopen blev försäljningen mycket enklare i dessa tider och den gav verkligen merförsäljning! Vi nådde ut till de släkt och vänner som vi inte kunde träffa.
Ett perfekt koncept helt enkelt! Vi flickor i Åsebro IF är helnöjda! Tack!

Åsebro div 4 flickor Tjänade: 21.400 kr
Klasspengar Tjäna Pengar Arctic Cheer Avalanches

"Vår förening känner stor trygghet i samarbetet med Klasspengar"

Vi i föreningen Arctic Cheer Avalanches har som mål att alla ska kunna delta i både träningar och tävlingar. För oss är försäljning genom Klasspengar den ultimata lösningen. Klasspengar har hjälpt otroligt många i vår förening att kunna följa med på såväl tävlingar inom distriktet som långväga tävlingar. Vi är stolta att kunna leverera produkter år efter år med både den service och den kvalitet den innehåller. Vår förening känner stor trygghet i samarbetet med Klasspengar och ser fram emot kommande års försäljningar.

Arctic Cheer Avalanches Tjänade: 161.913 kr
Klasspengar Tjäna Pengar Cheer Legacy

"Klasspengar gör att vår förening kan växa med nya redskap och tävlingsdräkter"

Snabb och smidig hantering av vår försäljning, allt från första kontakten till levererade produkter! Prisvärda och nu, efterfrågade produkter som vi säljer om och om igen. Cheer Legacy är återkommande försäljare av  Klasspengar som gör att vår förening 
kan växa med nya redskap och tävlingsdräkter.

Cheer Legacy Tjänade: 89.235 kr
Klasspengar Tjäna Pengar Polhemsskolan BFPED3

"Vi tjänade över 15.000 kronor vilket var otroligt viktigt inför vår student"

Vi är supernöjda med valet av Klasspengar, vi röstade och hade olika förslag men insåg snabbt att detta var det rätta för oss! Ett trevligt och seriöst företag som verkligen vill hjälpa klasser och lag. Vi tjänade över 15.000 kronor vilket var otroligt viktigt inför vår student. Rekommenderar varmt!

Polhemsskolan BFPED3 Tjänade: 15.075 kr
Klasspengar Tjäna Pengar Ridklubb Grästorp

"Vi kunde köpa en ny häst till ridklubben för pengarna som vi tjänade"

Smaklökens Kryddor var oerhört lätt att sälja, delvis på grund av det låga försäljningspriset men mest för att kryddblandningarna är suveräna. Flera av våra köpare har redan frågar när vi ska sälja igen, vilket visar hur uppskattade kryddorna var. För pengarna som vi tjänade genom Klasspengar kunde vi köpa in en ny häst till ridklubben.

Ridklubben i Grästorp Tjänade: 45.810 kr
Klasspengar Tjäna Pengar IK Huge Innebandy P11

"För pengarna har vi fått nya matchställ med egna namn och nummer på"

Vi är mycket nöjda över samarbetet med Klasspengar, det gick bra och framförallt väldigt smidigt. Kryddorna håller en mycket bra kvalité och är prisvärda. Det stora utbudet gör att köparna lätt kan hitta något som passar just denne. Vi har fått positiv respons från de som har handlat och rekommenderar absolut andra att ta samma chans till att lätt tjäna extra pengar till lagkassan. För pengarna har vi fått nya matchställ med egna namn och nummer på och i vår hoppas vi kunna åka på cup med hela laget. – IK Huge innebandy P11

IK Huge innebandy P11 Tjänade: 13.905 kr
Klasspengar Tjäna Pengar Brommapojkarna P10 Lag8

"För pengarna kunde vi köpa vinterjackor till alla i laget"

Vi behövde samla ihop pengar för att köpa vinterjackor. Vi sålde kryddor på 3 olika sätt. Genom att sälja på arbetsplatser och till vänner via webshoppen. Genom att gå och knacka dörr ihop med barnen och genom att sälja kryddor vid ett bord i vårt centrum. Vi fick göra flera beställningar för att kryddorna sålde så bra. Dom kommer i jättefina förpackningar och är väldigt bra valuta för pengarna. Vi fick lätt ihop pengar till vinterjackor och kunde också utöka vår lagkassa med det som blev över. Vi är jättenöjda med Klasspengar.se och kommer absolut använda dem igen. – Brommapojkarna P10 lag 8

Brommapojkarna P10 lag 8 Tjänade: 18.585 kr
klasspengar-tjäna-pengar-Team-Kalix-IBK-f08

"Tack Klasspengar för att ni gör det möjligt för våra tjejer att följa deras drömmar"

Vi har under några år sålt Smaklökens Kryddor med mycket gott resultat och nöjda kunder. Kunder har från år till år efterfrågat dessa kryddor och trotts Corona-tider så slog vi ett litet internt rekord i laget med en vinst på drygt 18.700 kr. Pengarna avser nästan hela lagets årsbudget med dommaravgifter, licenser och cuper. Tack Klasspengar för att ni gör det möjligt för våra tjejer att följa deras drömmar. TACK för snabb service, trevligt kundbemötande och lättsålda produkter med hög kvalité och vacker design. – Team Kalix IBK f08/09

Team Kalix IBK f08/09 Tjänade: 33.300 kr
klasspengar-tjäna-pengar-Edsvalla

"Att sälja kryddor var uppskattat och vi sålde 19 kryddboxar per säljare"

Vi sålde Smaklökens Kryddor och hade ett snitt på 19 kryddboxar per säljare. Försäljning av kryddorna blev uppskattat vilket resulterade till ett gott tillskott i vår lagkassa. Tack för bra service och fint samarbete – Edsvalla/Nor P06/07

Edsvalla/Nor P06/07 Tjänade: 19.665 kr
Klasspengar Tjäna Pengar Munkforts U13

"Våran försäljning tog oss till en turnering i Prag"

Vi hade som mål att ta oss till en stor turnering i Prag och genom att sälja Smaklökens kryddor lyckades vi finansiera stora delar av resan som dessutom resulterade till en turneringsseger. Kryddboxarna var både omtyckta och lättsålda och vi kommer definitivt rekommendera andra lag att också sälja. – Munkforts U13

Munkforts U13 Tjänade: 25.500 kr

"Snabb leverans, nöjda kunder och framför allt är vi nöjda"

Vi valde att sälja Smaklökens Kryddor då vi behöver pengar till våra bussresor, cup m.m. Vi har testat att sälja olika produkter genom åren men inget har gått så lätt som Smaklökens Kryddor. Snabb leverans, nöjda kunder och framförallt är vi nöjda. Tack för ett bra samarbete.

Tjänade: 22.250 kr

Logga in

Glömt ditt lösenord? Klicka här